Salgótarjáni Tájak Korok Múzeumok Klub Egyesülete

2014.11.29 Évzáró 2014

Hagyományainkhoz híven, idén is megtartottuk egyesületünk zárórendezvényét, melyre a karancslapujtői Rendezvényházban november 29.-én, délután került sor.

 

A műsorvezető Angyal Béláné Katika volt, az alábbi idézettel nyitotta meg műsoros délutánunkat.

                                                  " Ünnep,oly szép a gyertya, ha ég,
                                                    A szeretet asztalánál ott ülünk mindannyian.
                                                    Hó és hideg, de a szándék meleg,
                                                    A kevés is több lesz, ha a szíved adod bele."

Rendezvényünket megtisztelte Dániel Zoltán alpolgármester, Uramecz János, a Civil Kerekasztal elnöke és  Dr. Diósiné Taracsák Judit , a Salgótarján Civilekért Közhasznú Alapítvány elnöke is.

A rendezvény iránti érdeklődést bizonyítja, hogy most is megtelt a ház nagyterme. Egyesületünk tagjai az ünnepi készülődés jegyében változatos műsorban gyönyörködhettek, mese, vers, tánc, elbeszélés és zene töltötte ki a műsoridőt. Utána Árpád Sándor, az egyesületünk elnöke idézte fel az elmúlt év változatos programjait, melyekből ízelítőt nyújtottak a  kivetítőn látható képek. Nándori Jolika gyertyagyújtással emlékezett az eltávozott egyesületi tagokra.

Aztán következett az ízletes vacsora, beszélgetés, a finomabbnál finomabb sütik, italok kóstolgatása. Az asztalokon természetesen most is ott díszelegtek a kedves kis meglepetés-ajándékok, melyekből otthon már egész gyűjteménye van a családoknak. Végül az elmaradhatatlan tánc zárta a most is jó hangulatú estet. A zenét- mint máskor is- Horváth István harmonika művész szolgáltatta barátjával.

Fényképek a Fotók-nál


Ha tetszik ez a bejegyzés, kérem kattintson a "Tetszik" gombra.