Salgótarjáni Tájak Korok Múzeumok Klub Egyesülete

2015.01.07 Klubnap, alelnök választás

Megtartottuk 2015-ben klubunk első összejövetelét. Az év elején szokásos beíratkozás, tagdíjfizetés mellett volt egy fontos feladatunk. Alelnök választás.

 Klubfoglalkozásunk kezdetén Horváth Gabriella klubtársunk felolvasta a 2014. évi zárórendezvényünkről írt kedves versét. A hangulatos bevezető után tértünk rá a választásra.

Előzmények: 2014 decemberében Nándori Ferencné Jolika, klubunk alelnöke egészségi- és családi okokra való hivatkozással lemondott. Az elnökség által megválasztott jelölőbizottság a decemberi egyéb közös összejöveteleken, színház és múzeum látogatásokon, adventi koncerten a tagság nagyrészével elbeszélgetett és kikérte véleményüket a jelölendő alelnök személyére vonatkozóan.

Jelen klubösszejövetelen Árpád Sándor elnök a tagság köszöntése után ismerette a napirendi pontokat. Megválasztatta a jegyzőkönyv vezetőt, a hitelesítőket és a szavazatszedő bizottságot.

Ezután Stevlik Istvánné Piroska megtartotta a 2014. évi gazdasági beszámolóját és ismertette a 2015. évi gazdasági tervezetet.

Ezt követően Árpád Sándor és Koronczi Kornélia virágcsokorral és emléklappal kedveskedve köszönte meg  a tagság nevében Nándoriné Jolika  a klubban több mint 16 éven keresztül végzett odaadó, lelkes, eredményes munkáját. 

 Elnökünk átadta a szót a levezető elnöknek, dr. Lipták Ferencnek. Ezután Koronczi Kornélia a jelölőbizottság elnöke ismertette munkájukat, melyszerint az alelnöki tisztségre Bódi Györgynét jelölte. Más javaslatokat is kaptak, de a javasolt személyek nem vállalták a jelölést. Bódi Györgyné rövid bemutatkozása után titkos szavazásra került sor.

A szavazó lapok összeszámlálása után az eredményt dr. Bedinszki Katalin a szavazatszámláló bizottság elnöke ismertette. Eredmény: Bódi Györgynét a tagság szinte teljes egyetértésben megválasztotta alelnöknek. Gratulálunk! 

Befejezés előtt még különböző 2015. évi programok kerültek ismertetésre.

A tervezett kirándulások, túrák a "Programokban" olvashatók majd. Lehet jelentkezni a szervezőknél!

 


Ha tetszik ez a bejegyzés, kérem kattintson a "Tetszik" gombra.