Salgótarjáni Tájak Korok Múzeumok Klub Egyesülete

2016.05.04. Klubnap

Árpád Sándor Anyáknapi köszöntésével kezdődött a májusi klubnapunk, majd Bódiné egy kedves versset mondott anyáknapjára.

Ezután fontos bejelentések következtek: Bedinszki Katalin támogatott kirándulást szervez Kárpátaljára két időpont megjelöléssel: 2016.augusztus 11-12-13-14 vagy 2016. szeptember 15-16-17-18. Kéri a jelentkezni vágyók írják alá a körbeadott ívet!

Baloghné értesítette a 2016.05.21-i Gyermely-Etyek-stb. kirándulás résztvevőit, hogy az indulás 6 óra 30 perckor lesz az SZMT elől.

Tájékoztatjuk még a résztvevőket, hogy az MTVA 2 nem május 13-án, hanem JUNIUS 17.-ÉN LESZ!

Langa József túrát szervez 2016.május 11.-én jövő hét szerdáján. Utazás a 8 óra 20-as 11B-s helyijárati autóbusszal Salgóbányára, onnan a volt kisvasút-fogaskerekű nyomvonalán gyalog túra Ponyi-pusztára, ahol szalonna nyársalás, lovaglás és kocsikázási (fakultatív) lehetőség lesz. Jelentkezés Csabáné Marosvári Mártánál 500 Ft szalonnapénzzel. Mindenki készüljön a kedvenc nótájával!!!

Bozóné a "Görbeország 2" kirándulásra hívta fel a figyelmünket (augusztus 27), sok a jelentkező, a jelentkezők erősitsék meg szándékukat, az akadályoztatást sürgősen jelezzék!

Ezután következett klubnapunk fő előadója dr. Balogh Orsolya kardiológus főorvos előadása " Van-e élet szervátültetés után?!" 

A fiatal főorvosasszony rendkívül érdekes és színes előadást tartott a fenti témában. Betekinthettünk az orvosok transzplantációs tevékyenységébe, hogyan mentik meg a betegek életét, teszik szebbé, jobbá, tartalmasabbá életüket, hogyan adják vissza életkedvüket, reményüket a jövőben!

Köszönet Baloghné Anikónak az előadás megszervezésért és köszönet a kedves lányának az értékes előadásáért!

 


Ha tetszik ez a bejegyzés, kérem kattintson a "Tetszik" gombra.