Salgótarjáni Tájak Korok Múzeumok Klub Egyesülete

2017.06.07. Klubnap

Klubnapunk megnyitójaként Árpád Sándor köszöntötte a június hónapban név-és születésnapjukat ünneplőket.

Ezután klubunk énekkara két éneket adott elő, majd a bejelentések következtek.

Langa József tájékoztatott minket, hogy a június 11-re tervezett Szilváskő-Bárnai túra június 29-én lesz megtartva. Utazás a távolsági buszpályaudvar 1-es kocsiállásáról 10 órakor Ceredre induló autóbusszal a Szilváskő elágazásig. Onnan gyalogtúra Bárnára. Bárnáról hazautazás menetrendszerűen közlekedő autóbusszal.

Bozóné Jutka felhívta a június 17-18-ra ütemezett Jászberény-  stb. kiránduás résztvevőit, hogy az indulás 17-én 7,00 órakor az SZMT-elől.

Bódiné egyéb programokról adott tájékoztatást, többet között, hogy 2017.július 22-én     -a tervezettnek megfelelően- lesz Salgóbányán klubunk ún. "Egyesületi napja". Jelentkezni Földi Erzsikénél lehet. Evőkanalat mindenki hozzon magával a gulyás fogyasztásához! Utazás a 9 óra 20 perckor induló 11 B-s helyijárati autóbusszal - vagy egyénileg-, 11 órakor koszorúzás a Sasok rétjén, ezután műsor és ebéd a Geocsodák Házában!

Ezután Puskásné egy Ady E. verset adott elő, majd Galcsik Zsolt a Nm-i Levéltár munkatársa tartott előadást a REFORMÁCIÓRÓL.

 


Ha tetszik ez a bejegyzés, kérem kattintson a "Tetszik" gombra.