Salgótarjáni Tájak Korok Múzeumok Klub Egyesülete

2017.09.06. Klubnap

Klubnapunk Árpád Sándor köszöntőjével kezdődött. Köszöntötte a születés- és névnaposokat, majd tolmácsolta Baloghné Anikó szavait: türelmet kért a 4 napos kirándulás elszámolásával kapcsolatosan.

Ezután dr Sándor Margit és Harasztos Gézáné Ady verseket adtak elő.                           Bejelentések következtek:

Bódiné a kegyeleti túra programját ismertette. Indulás 2017.szept.21.-én 7 órakor az SZMT elől.

Felhívta figyelmünket, hogy szeptember  Civil hónap, kísérjük figyelemmel az eseményeket! Pl. október 4-e az Idősek világnapi rendezvényét.

Ezután Tóth Tibor, a Zeneiskola igazgatója adott tájékoztatást a Zeneiskola rendezvényeiről. 

A Langa házaspár túrát szervez Nógrádszakálra a Páris patak völgyébe. A tervezett időpont helyett a kirándulás szeptember 26-án lesz. Indulás a távolsági buszpályaudvar 10-es kocsiállásáról 9 óra 35-kor.

Bozóné kérte a Felvidéki kirándulás résztvevőit, hogy keressék őt az elszámolás végett!

Mindezek után Fekete Zsolt Salgótarján polgármestere adott tájékoztatást a Modern Városok program előkészületeiről, terveiről.

Ismertetője után válaszolt a feltett kérdésekre, majd a zirci viszontlátással köszönt el, ahol részt vesz dr Förster Kálmán, városunk első polgármesterének sírjánál tartandó megemlékezésen szeptember 21-én Klubunkkal.

Végezetül Huszár Máté alpolgármester folytatta a válaszadást. 

A polgármester és alpolgármester tájékoztatójából nagyon sok hasznos új információhoz jutottunk városunk tervezett fejlesztésével kapcsolatban.

Köszönjük mindkettőjüknek, hogy eleget tettek meghívásunknak, reméljük terveik valóra válnak és városunk kimozdul a holtpontról!


Ha tetszik ez a bejegyzés, kérem kattintson a "Tetszik" gombra.