Salgótarjáni Tájak Korok Múzeumok Klub Egyesülete

2018.01.10. Salgótarjáni TKM közgyűlés

Árpád Sándor köszöntötte a januárban születés- és névnapjukat ünneplő tagjainkat. Boldog Új Esztendőt kívánt mindenkinek.

Langa József felhívást tett közzé, hogy aláírásunkkal támogassuk azon követelésünket, hogy a Tianoni Békediktátumban Magyarország ellen elkövetett világra szóló bűntényt elismerje a világ és legalább bocsánatot kérjenek azon országok, akik ezt elkövették ellenünk!

Ezután énekkarunk Tóth Csaba vezetésével új év köszöntő dalokat adott elő, Csabáné Marosvári Márta pedig verssel köszöntötte az új évet, ill a tagokat.

Bódiné összejövetelünket átminősítette éves beszámoló közgyűléssé.

Árpád Sándor beszámolójában ismertette az előző év munkáját, majd Szakácsné pézügyi beszámolója következett a 2017-es évről, valamint a 2018 pénzügyi terveiről.

Kasza Béla kiegészítőjében elmondta, hogy a klub honlapja ( www.sttkmke.hu ) működik, azon az elmúlt évek eseményei szövegesen és fotók formájában is megtekinthetők, valamint a tervezett programok is. Továbbá a Facebook-on is létre lett hozva a Salgótarjáni Tájak Korok Múzeumok Klub Egyesület csoportja. Az információk itt is megtekinthetők szinte napra készen.

A közgyűlés a beszámolókat egyöntetűen elfogadta.

Program ismertetők következtek: Dr. Bedinszki Kati az általa Ausztriába szervezendő kirándulást ismertette prezentáció segítségével.

Balogné Anikó a Mohácsra és Svájcba tervezett kirándulásokat ismertette szintén prezentáció segítségével.

Bozóné Jutka az általa szervezendő kirándulásokról adott némi tájékoztató, mint Esztergom, Szlovákia, Békéscsaba-Nagyvárad.                                                           

További kirándulások ismertetése majd a honlapon és a februári klubnapon!


Ha tetszik ez a bejegyzés, kérem kattintson a "Tetszik" gombra.